Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Január 29. 13:40, csütörtök | Bulvár

Hippi közösségben nevelkedett az X-Men sztárja

Hippi közösségben nevelkedett az X-Men sztárja

Rebecca Romijn stílustalan kamaszból dögös színésznővé érett.

Szexi kék dressz vagy ezredesi kosztüm? Rebecca Romijnt már olyan színészek mellett láthatta a közönség, mint Halle Berry, Antonio Banderas, Hugh Jackman vagy éppen Patrick Stewart. Legtöbben talán az X-Men szexi Mystique szerepéből ismerik, most azonban A titkok könyvtára karakán Eve-jeként bonyolódik újabb kalandokba.

Rebecca Romijn már négy évesen musicalekben szerepelt, az utóbbi években pedig számos mozifilmben is megcsillogtatta tehetségét. A kétgyermekes anyuka nemrégiben a Universal Channel vadonatúj sorozatában, A titkok könyvtárában tűnt fel, ahol Noah Wyle jobbkezeként küzda sötét erők ellen. A színésznő, aki sokáig modellként is bizonyított, máig irigylésre méltó formában van.

„Northern-Califoniából származom, egy egyetemvárosból, ott nőttem fel egy mondhatni hippi-közösségben, ami nagyon természetes környezet. Különleges volt, hiszen ott inkább a tudás, mintsem a kinézet számított. Nem tudtam semmit a divatról vagy a sminkelésről. Egyetem után elköltöztem Párizsba, ahol kívülállónak éreztem magam, így muszáj volt felzárkóznom stílusérzék terén is.” – emlékezett vissza Rebecca.

Mára a karrier mellett családjának is igyekszik minél több időt szentelni, ám a forgatások ezt sokszor megnehezítik.

„Californiában élünk, A titkok könyvtárát viszont Portlandben forgattunk, ami két órás repülőút otthonról. Mindig hazautaztam a hétvégékre, de mivel a férjem is egy színdarabon dolgozott, a nagyszülőkre bíztuk a srácokat. Nehéz volt, de engem a munkám is nagyon boldoggá tesz - úgy érzem, hogy a gyerekeimnek is egy kiegyensúlyozott anyára van szükségük, hogy pozitív példát vehessenek.” – vélekedett Eve Baird megformálója, aki hazatérve a könyvtáros tanoncokat gyerkőcökre és háziállatokra cseréli.

Tarts Rebeccával és az újabb küldetésekkel A titkok könyvtára záró epizódjában, február 2-án, a Universal Channel műsorán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára