Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Március 27. 05:00, péntek | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Kampány a férfiak stílusának megreformálásáért

Kampány a férfiak stílusának megreformálásáért

Új, eddigiektől szokatlan kampányba fogott a hazai divatvilág egyik legmeghatározóbb alakja, Schaller Marianna. A kezdeményezés célja, hogy megreformálja a magyar férfiak stílusát, és ehhez most nőtársai segítségét kéri.

„Reformáljuk meg együtt a körülöttünk élő férfiak stílusát” – mondta lelkesen Schaller Marianna, a Marianna Boutique tulajdonosa, aki már több évtizede kiemelkedő szerepet tölt be a divatszakmában. A tavaszi megújulás jegyében a butiktulajdonos most arra kéri a hölgyeket, segítsenek neki és csempésszenek új darabokat párjuk gardróbjába.

„Általános tendencia Magyarországon, hogy míg egy nő tíz ruhát vásárol magának, addig a férfiak egy, jobb esetben két darabot. Továbbá több évtizede azt látom, hogy az erősebbik nem képviselőit kilencven százalékban nők öltöztetik. Ezért is jutott eszembe, hogy hölgyvásárlóim segítségével indítsunk kampányt «Fogd fülön a férjed és hozd be a Marianna Boutique-ba» szlogennel, amely során szakmai tanácsokkal és kedvezményekkel segítek megtalálni a megfelelő kelméket, kiegészítőket. Saját tapasztalatból mondhatom, nekünk sem egyszerű a helyzetünk, hiszen nagyon nehéz a férfiakat kimozdítani komfortzónájukból, többnyire elzárkóznak az új divatirányzatok elől, ragaszkodnak megszokott, agyonhordott ingjeikhez, nadrágjaikhoz. Remélhetőleg ezzel az akcióval sikerül arra buzdítanom a nőket, hogy bátrabban öltöztessék párjukat” – tette hozzá Marianna, aki annak idején a Luxus Áruházban diplomatákat és nagyköveteket is öltöztetett.

A divatszakember elmondása szerint szerencsére a férfiak egy része az utóbbi években egyre jobban odafigyel a trendekre. Általában vagy meglévő öltözékekhez vásárolnak divatos kiegészítőket vagy komplett, jól variálható szetteket választanak maguknak. A kezdeményezés célja, hogy ezen pozitív irányvonalat követve még több férfi váljon stílusosabbá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.