Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. November 28. 09:23, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki az ónos eső miatt

Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki az ónos eső miatt

Az ónos eső veszélye miatt péntekre nyolc megyére és Budapestre figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Pest megyében, valamint a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben az ónos eső miatt.
Azt írták: a jelzett területeken időszakosan előfordulhat gyenge ónos eső, fagyott eső. Az északkeleti tájakon pedig péntek reggel és délelőtt kisebb havazásra lehet számítani, amely során maximum 2 centiméternyi friss hó hullhat.
Az előrejelzés szerint túlnyomóan borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, csak rövid időszakokra szakadozhat fel a felhőzet. A hőmérséklet csúcsértéke 0 és plusz 7, késő este mínusz 1 és plusz 4 Celsius-fok között valószínű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről