Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Október 27. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Csaba Center

Ifjúsági Kavalkád és Halloween Party

 Ifjúsági Kavalkád és Halloween Party

Halloween nap közeledtével október 28-án pénteken Ifjúsági Kavalkádot és Halloween Partyt szervezünk, melyre ezúton is minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A program részeként 14.00 órától a Vasököl című film vetítésére invitálunk benneteket a Center Moziba. Az első 100 főnek a belépés díjtalan.

16.00 órától veszi kezdetét az elmaradhatatlan töklámpás faragás, Tarka-Barka játszóház és halloween-hez illő "rémséges és mókás" arcfestés a Csaba Center aulájában.

Szintén 16.00 órától ifjúsági kavalkáddal és kvíz kaszinóval várjuk az érdeklődőket. 17.15-től a kaszinóban szerzett zsetonokért a liciten ajándékok "vásárolhatók".

A programok után jöhet a zene: amatőr zenészek és a Kemény Gábor Szakközépiskola Gitárklubja ad műsort a Csaba Center színpadán.

...és ha már Halloween, akkor itt az ideje a "szellemvadászatnak"!
A Halloween Party ideje alatt (16.00-18.30) keresd meg azt a 10 üzletet ahol "szellemet" rejtettünk el, és kérj egy pecsétet a gyűjtőfüzetbe. Ha kigyűlt a 10 pecsét, ajándékba kapsz egy Halloween csokit az információs pultnál.

Ezeket pedig már csak egy jó kis zsákbamacskával lehet felülmúlni!
Aki jelmezbe öltözve jön el a Halloween Partyra, húzhat egy zsákbamacskát az információs pultnál! Hogy abban mi rejtőzik...zsákbamacska...

Senki se hagyja ki!

Minden kicsit és nagyot szeretettel várunk!

Címkék: halloween

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti

2024. Május 08. 07:41, szerda | Belföld

Hamarosan indul a területvédelmi tartalékosok toborzása!

A területvédelmi tartalékos rendszer keretét teljessé tettük, a következő feladatunk az építkezés, nemsokára nagyszabású toborzásba kezdünk

2024. Május 08. 06:00, szerda | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani

Akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a Magyar Atlanti Tanács (MAT) konferenciáján.