Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Július 28. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Békés MATRIX

3 napig dübörögnek majd a motorok Dánfokon!

3 napig dübörögnek majd a motorok Dánfokon!

Augusztus 3- 4- 5 - az V. Békési Motoros Találkozó időpontja, melyet partnerünk, a Békési Motorosok Baráti Köre szervez:

Fél lábbal már Dánfokon vannak a Békési Motoros Baráti Kör tagjai, mert éves nagyrendezvényük mellett (lásd plakát) elkészült klubhelyiségük is, az egykori Rádió Beach stúdiója helyén.

Amint azt Boros Imre vezetőségi tag elmondta, a helyiség avatóján klubtestvérük, a GHOST tagjai is ott voltak, akik a találkozóra is eljönnek majd.

Boros Imre azt is elmondta, hogy nagyon kis költségvetéssel, rengeteg baráti és üzleti segítséggel sikerült megszervezni a bulit, melyen élő koncertek, streetfighter bemutató és erotikus show is lesz.

Érdemes lesz tombolát is vásárolni, mert alapító tagtársuk, Kis Zoltán – a békési mobilkemence gyártó – egyik termékét, egy kemencét lehet majd megnyerni a sorsoláson.

Az esemény médiatámogatói a Békés Tv és a Békés Mátrix is, így mindenről részletesen beszámolunk majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben