Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Május 21. 22:47, kedd | PR

3 tipp a tágasabb fürdőszobáért

3 tipp a tágasabb fürdőszobáért

Ha a fürdőszobánk alapterülete csak néhány négyzetméter, van néhány tipp és trükk, amivel növelhetjük a térérzetet a helyiségben. Nincs semmi nagy titok, a színekkel és fényekkel kell variálnunk.

Valójában lakberendezéssel kapcsolatos alap információkról beszélünk, amelyet bárki elsajátíthat és egy kis stílusérzékkel, jól megválasztott alapanyagokkal és tárgyakkal még egy ablaktalan kis fürdőn is nagyot változtathatunk.

A burkolat kérdés

Fehér, fehér és fehér. Kicsi és sötét fürdőbe világos színek kellenek, de a legjobb választás a fehér burkolat. A fürdőszobába hidegburkolatot javasolnak a szakemberek, mivel a vizes helyiségekben ez az ellenállóbb és jobban, könnyebben tisztítható.

Azonban ma már a hidegburkolatnak számos olyan változata létezik, amely meleg érzetet kölcsönöz, például lehet fahatású is. A padlóval mindenképp játszhatunk, annak nem kell fehérnek lennie. Sőt, ha mindenképp csempézni szeretnénk, még szőnyeget is rakhatunk rá, és nem csak fürdőszobai szőnyegben lehet gondolkodnunk! Nem kell plafonig csempézni, sőt! Vízálló festéket is használhatunk a fürdőszobába, így modernebb hatása lesz a helyiség, főleg, ha egyáltalán nem csempézünk, csak a zuhanyzó vagy a kád falát.

A fürdőszobai lámpaKulcskérdés a világítás. Az okosan elhelyezett fürdőszobai lámpa hangulatosabbá és tágasabbá teheti a fürdőt. Egyrészt kisebb méretű lámpatesteket válasszunk, hogy ne lógjon be túlságosan a térbe és csak annyit rakjunk fel, amennyire tényleg szükség van.

Másrészről pedig ott világítson, ahol szükség van rá. Azaz a mosdó fölött vagy annak két oldalán mindenképp kell fény. Emellett, ha állítható a fényerő és a fény iránya, az plusz olyan jóság, amely sokszor jól jöhet. Olyan fürdőszobai lámpát válasszunk, amely megfelel az vízállósági szabványoknak, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket, hiszen a víz és pára okozhat bonyodalmakat.

Természetesen egyáltalán nem utolsó szempont, hogy milyen a fürdőszobai lámpa stílusa. Trendi, modern darab? Esetleg a klasszikus stílus áll hozzánk közelebb? Vagy inkább spot lámpákban gondolkodunk? Szerencsére ma már olyan nagy a választék a fürdőszobai lámpák terén is, hogy biztosan találunk megfelelő lámpát, bármilyen stílusban is gondolkodunk.

Tükör-kérdés

Ne felejtsük el a tükör kérdéskört. Ha máshol nem is, a fürdőszobában azért mindenképp legyen tükör. Kicsi fürdő esetében nagyobb tükör, ami tágítja a teret. Persze arra érdemes figyelni, hogy ha a stílusa nagyon erőteljes, akkor elviszi a fókuszt, és nem egységes fürdőszobai élményben lesz részünk, ha belépünk, hanem az lehet a benyomásunk, hogy építettünk egy szobát a tükörnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 09. 12:28, péntek | PR

Melyik nyelvvizsga felkészítő tanfolyam való nekem?

Segítünk eligazodni, ha folytatni akarod a nyelvtanulást, és kitűzted magad elé a bizonyítvány megszerzését. Iskolák, kurzusok, intenzív német vagy angol nyelvtanfolyamok – vegyük sorra a lehetőségeket!

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 17:55, hétfő | PR

Strandszezon pasi szemmel

Nemcsak női fürdőruhák terén van választási lehetőség, a férfiak részére is különböző fazonú úszónadrágok vannak a piacon. Találunk hagyományos és trendi modelleket, és olyanokat is, melyek a vízisportokhoz tökéletesek.