Városlista
2019. március 19, kedd - József

Hírek

2015. Április 19. 10:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőrfőkapitányság

4 órán belül elfogták a lakásbetörés gyanúsítottját

4 órán belül elfogták a lakásbetörés gyanúsítottját

Élelmiszereket, konyhai mérleget, horgászfelszerelést és egyéb tárgyakat tulajdonított el egy házból egy férfi Sarkadon.

Sarkadon 2015. április 17-én 17 óra és 2015. április 18-án 6 óra közötti időben betörtek egy lakóházba. A tulajdonos 6 óra 24 perckor értesítette a rendőrséget a bűncselekményről. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított 4 órán belül, 2015. április 18-án 10 óra 10 perckor elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. Először a melléképületbe ment be, majd az ott talált csavarhúzóval a főépület ajtaját is kinyitotta. Átkutatta a helyiségeket és élelmiszereket, konyhai mérleget, szerszámokat, akkumulátortöltőt és egyéb tárgyakat tulajdonított el. A férfit a nyomkövető kutya segítségével dolgozó rendőrök otthonában fogták el. Házában, valamint annak kertjében a nyomozók hiánytalanul megtalálták a lopott dolgokat, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a sértettnek.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 27 éves sarkadi F. I.-t lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 08. 11:26, péntek | Helyi

Isten éltesse a nőket! - Ma van Nőnap, aminek íme a története!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tiszteletet és becsületet fejezi ki. Világszerte 1917 óta minden év március 8-án ünnepeljük.

2019. Március 19. 18:13, kedd | Belföld

Már nem kérhetők postán az adóbevallási tervezetek

Már nem kérhetők postán az adóbevallási tervezetek, éjfélkor ugyanis lejárt a határidő - mondta Kiss Péter András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adószakmai szóvivője az M1 csatornán kedden.

2019. Március 19. 17:03, kedd | Belföld

Folyamatosan lehet csatlakozni az országos szemétszedési akcióhoz

Folyamatosan lehet csatlakozni a vasárnapig tartó TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű országos szemétszedési akcióhoz

2019. Március 19. 16:04, kedd | Bulvár

Premier előtt vetítik a felújított Vízipók-csodapókot a hétvégén

A hétvégén országosan több moziban is premier előtt vetítik a március 22-ei víz világnapja alkalmából a környezettudatosságra nevelő Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilm digitálisan felújított változatát.