Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2015. Április 19. 10:48, vasárnap | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőrfőkapitányság

4 órán belül elfogták a lakásbetörés gyanúsítottját

4 órán belül elfogták a lakásbetörés gyanúsítottját

Élelmiszereket, konyhai mérleget, horgászfelszerelést és egyéb tárgyakat tulajdonított el egy házból egy férfi Sarkadon.

Sarkadon 2015. április 17-én 17 óra és 2015. április 18-án 6 óra közötti időben betörtek egy lakóházba. A tulajdonos 6 óra 24 perckor értesítette a rendőrséget a bűncselekményről. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított 4 órán belül, 2015. április 18-án 10 óra 10 perckor elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. Először a melléképületbe ment be, majd az ott talált csavarhúzóval a főépület ajtaját is kinyitotta. Átkutatta a helyiségeket és élelmiszereket, konyhai mérleget, szerszámokat, akkumulátortöltőt és egyéb tárgyakat tulajdonított el. A férfit a nyomkövető kutya segítségével dolgozó rendőrök otthonában fogták el. Házában, valamint annak kertjében a nyomozók hiánytalanul megtalálták a lopott dolgokat, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a sértettnek.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 27 éves sarkadi F. I.-t lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 26. 14:27, hétfő | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében. Gyakorlott jogászaink segítségét teljesen díjmentes és anonim módon kérheti munkajog, cégjog, TB és adójog területén.

2019. Január 18. 18:09, péntek | Belföld

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

2019. Január 18. 17:08, péntek | Belföld

Biztosított az ország földgázellátása

A hazai tárolókban elhelyezett földgázkészlet 2,7 milliárd köbméter volt január 15-én, az ország téli földgázellátását a tárolói készletek, a folyamatos földgázimport és a hazai kitermelés együttesen biztosítják

2019. Január 18. 16:07, péntek | Belföld

Így kerülhető el a több tízezres büntetés az autópályákon

Érdemes pontosan tájékozódni a díjköteles úthálózatról, hogy az autósok elkerülhessék a bírságot – hívja fel a figyelmet az Autopalyamatrica.hu.