Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Január 21. 11:54, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

A Dal: ingyenesen lehet szavazni

A Dal: ingyenesen lehet szavazni

Szombaton az első elődöntővel, tíz versenyző bemutatkozásával megkezdődik A Dal 2016. Az ötödik zsűritag idén is a közönség:

a nézők ingyenesen szavazhatnak A Dal applikációval és az adások alatt a verseny honlapján, de sms-ben is voksolhatnak kedvenceikre.

Azoknak, akik a korábbi években letöltötték A Dal alkalmazást, csak frissíteniük kell azt. Az idei applikáció IOS, Android és Windows Phone rendszerű készülékeken is használható, letölthető az App Store, a Google Play és a WP áruházból. Az alkalmazás első használata előtt regisztrálni kell, ezt érdemes már jóval az adás előtt megtenni - szerepel a műsor kommunikációjával megbízott cég közleményében.

Az alkalmazás használata egyszerű, az adás kezdetekor csak be kell lépni és a pontozás/szavazás menüre kattintva értékelhetők az adásban látható dalok. A pontozás és a szavazás kezdetét és lezárását a rendszer mindig jelzi - olvasható az összegzésben.

A Dal applikáció azonban nemcsak pontozásra, szavazásra használható, hanem külön menüpontban megtalálható minden versenyző és zsűritag adatlapja, biográfiája is, adás után pedig megtekinthető, hogy ki hány pontot kapott a zsűritől és kik a továbbjutók.

Megújult a verseny weboldala, hangsúlyosabb szerep kapnak a versenyzők, az extra anyagok és a kulisszavideók. A versenyzők adatlapjára kattintva meghallgathatóak a dalok, továbbá újra megtekinthető valamennyi interjú, extra anyag és a produkció is.

Akinek nincs okostelefonja, de szeretne ingyenesen pontozni és szavazni A Dal 2016 versenyzőire, azt a mediaklikk.hu/adal weboldalon teheti meg, ehhez is regisztrálni kell. Ezzel a regisztrációval az applikáció is használható, viszont ha az egyik felületen pontozott egy dalt a felhasználó, akkor a másikon már nem teheti meg, produkciónként csak egy szavazat adható.

A weboldalon minden elődöntő előtt, hétfőtől péntekig naponta két-két előadót mutatnak be. A Dal 2016 Facebook oldalán az extra tartalmak mellett elindult a nyereményjáték, amellyel páros belépőket lehet nyerni a szombati esti élő adásokra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során