Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 01. 07:33, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A Dumbó a várakozásoktól messze elmaradva nyerte a mozis hétvégét

A Dumbó a várakozásoktól messze elmaradva nyerte a mozis hétvégét

A Dumbó című élőszereplős, elefántos családi film a várakozásoktól messze elmaradva, mindössze 45 millió dolláros (12,3 milliárd forint) jegyárbevétellel nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét

- írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva. A Disney Tim Burton rendezte remake-jének elkészítése 145 millió dollárba került. Eddigi amerikai bevétele kevesebb mint fele A szépség és a szörnyetegének, a stúdió két évvel ezelőtti élőszereplős klasszikusának, vagy A dzsungel könyve 2016-os megfilmesítésének.

A nagy füleivel repkedő kiselefánt meséje a második helyre szorította vissza a Jordan Peele rendezte Mi című horrort, amelyik 33,6 millió dollárt gyűjtött a hétvégén, ezzel második hétvégéjén észak-amerikai jegyárbevételét 128,3 millióra növelte.

A Marvel Kapitány 20 millió dollárral a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi sikerlistán, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele több mint 350 millió dollárra duzzadt.

A Két lépés távolság (Five Feet Apart) című romantikus dráma 6,3 millióval a negyedik, az Unplanned című, egy nem várt terhesség problémáival foglalkozó film pedig az ötödik helyre jutott 6,1 millió dolláros jegyárbevételével.

Címkék: bevétel, dumbó, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára