Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Június 25. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csabai Mérleg

A musical és a szerelmesek - galéria

A musical és a szerelmesek - galéria

A West End Színház szórakoztatta a Városházi Esték közönségét.

Szerelmes musicalek a musicalek szerelmeseinek címmel hirdették meg a Városházi Esték szombat esti programját, melyben világslágerek, s a Jókai színházban korábban bemutatott darabok dalai csendültek fel.


Gubik Petra és Vastag Tamás duettet is előadott a musical esten. A képre kattintva megtekintheti galériánkat (Fotó: such Tamás)

Bár a közönséget zömében hölgyek alkották, azok a férfiak sem csalódtak, akiket párjuk elcsábított az előadásra, hiszen több, rockos hangzású számot is beiktattak a repertoárba. Az este során az Aida, a Monte Cristo grófja, a Robin Hood, a Hair, a Jézus Krisztus, szupersztár és a Kabaré című musicalek legismertebb számai hangoztak el.
Fésűs Nelly, Szomor György, Vastag Tamás, Gubik Petra, Liszi Melinda, Gerner Csaba és a többiek két felvonáson keresztül szórakoztatták a Városházi Esték közönségét. A zenét a Ruff Tamás vezette csapat szolgáltatta.

Gajdács Emese

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: