Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. Október 06. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Békés Megyei Jókai Színház

A Varázsszőnyeg tovább repül

A Varázsszőnyeg tovább repül

Újabb Békés megyei településekre látogatott el a Varázsszőnyeg-program. Ez alkalommal Szabó Lajos színművész kézbesítette a szerencséseknek, a Monte Cristo grófja című gigamusical előadásaira szóló színházjegyeket.

Körösújfaluban a kisorsolt utca, kisorsolt házszámú idős lakója, betegsége okán nem élt a lehetőséggel, ezért a szabályok szerint szomszédjának, Márta Lászlónénak ajánlott fel két darab jegyet a teátrum művésze.

Kiss Mihályt Biharugrán traktorszerelés közben leptük meg, ő megkésett Mihály-napi meglepetésként fogadta a nyereményjegyeket.

Körösnagyharsányban a település polgármestere Máté Pál is csatlakozott hozzánk és együtt kopogtattunk be Porumb Andorékhoz, ahol Edit asszony éppen babgulyást főzött és majd elejtette a fakanalat örömében, amikor Szabó Lajos színművész elárulta neki jövetelünk okát.

Innen Zsadányba vezetett az utunk, ahol Dudás Árpád polgármesterrel együtt adtuk át Karancsi Máriának a színházjegyeket, aki bevallása szerint diákkora óta nem járt a Jókai színházban, de boldogan él a lehetőséggel.

A varázsszőnyeg utolsó állomása Geszt volt, itt a teátrum színésze, a kisbabáját a házuk előtt tologató Horváth Enikőt kérdezte meg: „ Akar Ön párjával színházba jönni, ha mi „varázsszőnyeggel” beszállítjuk és haza is hozzuk?” A fiatalasszony örömmel mondott igent a lehetőségre.

A nyertesek alá a varázsszőnyeget ezúttal is a Meszlényi Autószalon biztosítja, amely az előadásra hozza és viszi a szerencséseket. Jövő héten Kardoskúton, Békéssámsonban, Orosházán, Csorváson és Telekgerendáson csengetünk. Legyen otthon és mondjon IGENT!


Sz. Kovács Viktória

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén