Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 30. 08:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Azt mondják, ahol hat gyerek elfér, ott a hetediknek is jut hely. Angelina Jolie és Brad Pitt az elmúlt hónapokban számtalan interjún őszintén beszélt arról, szeretnének még kisbabát.

Csakhogy mindez nem ilyen egyszerű: szorít az idő és a színésznő egészsége a tét.

Brad Pitt a napokban egy Hollywood-i étteremben pezsgőspohárral kezében mondott köszöntőt feleségének. "Büszke vagyok rád! Mindarra, amit elértél, és amit még a jövőben magadra vállalsz!" Vajon mire gondolhatott pontosan a színész? Barátok szerint, nem csak Angelina első filmrendezése a legfontosabb téma közöttük. Komolyan azon gondolkodnak, hogy 2012-ben tovább bővítik, amúgy is népes családjukat. Méghozzá nem akárhogy!

"Sokszor viccelődnek azon, ha még egyszer végigcsinálnak egy terhességet, akkor jöhetnek a hármas ikrek! Csakhogy ez náluk nem tréfa, amit egyszer Angelina a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Úton útfélen azt nyilatkozza, ketyeg a biológiai óra, és imád teherbe esni"- állítja egy közeli barát.

Ilyen egyszerű lenne ez a történet? Sajnos nem! A 37 éves, csontsoványra fogyott színésznő ugyanis mindezzel túl nagy kockázatot vállal. A hármas ikrekhez valószínűleg hosszantartó hormonkezeléseknek vetné alá magát, ráadásul az előző két alkalommal is veszélyeztetett terhes volt. Komoly vérnyomásproblémákkal küzdött és a terhességi cukorbetegség miatt szigorú diétát kellett tartania. Szakemberek szerint egyáltalán nem biztos, hogy túlélne egy ilyen beavatkozást!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.