Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Október 25. 17:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Aranysárga, melegfiús tangában táncolt Hujber

Aranysárga, melegfiús tangában táncolt Hujber

Mutatni kellett valamit.

A napokban mutatták be a mozik a Magic Boys című filmet, melyben Nagy Sándor, Pindroch Csaba és Szabó Győző mellett Hujber Ferenc is kidolgozott és szexi felsőtesttel csábított. Egy színésznek minden szerepben és helyzetben meg kell állnia a helyét.
- Én hiába lennék szégyellős a magánéletben, a vásznon ezt nem éreztethetem a közönséggel. Most pedig főleg nem lehetett, hiszen csak úgy forrt a levegő és a hangulat Londonban, amikor is több száz szado-mazo álarcba öltözött lány előtt kellett Nagy Sanyival chippendale-show-t lejtenünk. A csöppnyi aranytanga, ami rajtunk volt, kissé feszélyezett - árulta el a Like magazinnak Hujber Ferenc, aki kigyúrt alakjáért saját bevallás szerint sokat tett.
- Bár én alapvetően mindig ügyeltem az étrendemre és sokat mozogtam, most mégis bele kellett húznom. Nem mindennapi edzést választottam magamnak: a CrossFitet. Ebben a mozgásformában több sportág is ötvöződik. Így például az atlétika, a súlyemelés, az evezés, az úszás és a torna is. Egy komolyabb "kiképzés" után szinte moccanni sem bírok, rettentően leterhel, viszont legalább annyi erőt is ad! Szerencsére mindez az izmaimon is meglátszik, talán most vagyok életem legjobb formájában! - fűzi hozzá Hujber Ferenc.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.