Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Szeptember 08. 08:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Kedden négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében.

Reggel fél 7 körül a 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik kocsi vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Késő délután, 17 óra körül Csorváson egy kerékpárját toló hölgyet ütött el egy autó. A nő a Kisfaludy utca és a Rákóczi utca kereszteződésében a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy neki balról érkező járműnek. Elé lépett, összeütköztek, és a hölgy elesett. Megsérült, de állapota szerencsére nem súlyos.

Negyed órával később Gyula belterületén összeütközött egy kerékpáros és egy teherautó. A baleset az Ajtóssy utca és az Eötvös utca kereszteződésében történt. A helyszínelés elsődleges megállapításai szerint a teherautó vezetője nem adott elsőbbséget a biciklisnek. Az ütközés következtében a kerékpáros 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Ezt követően, 19 óra körül Orosháza külterületén egy balra kanyarodó tehergépkocsi ütközött össze egy őt már előző személyautóval. A személyautó az árokba sodródott, és a jobb első utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A teherautó vezetője a helyszínen elvégzett vizsgálat eredménye szerint ittas volt, ezért őt vérvételre előállították.

A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

----------------------------------------------

Súlyos sérüléssel járó baleset történt ma (2011. szeptember 7-én, szerdán) 14 óra 10 perc körüli időben a Békés és Vésztő közötti úton, a bélmegyeri elágazásnál. Egy személyautó lesodródott az útról és fának ütközött. A kocsiban egy férfi és két nő ült. Az elsődleges vizsgálatok eredménye szerint egyikük könnyű, míg ketten súlyos sérülést szenvedtek. A helyszínelés megkezdődött, a rendőrség 14 óra 35 perckor az utat teljes szélességében lezárta. A Tarhos felől
érkezőket Doboz felé, a Vésztőről Békés felé tartókat pedig Bélmegyer felé terelik. A forgalomkorlátozás miatt a rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kértük.


A Vésztő és Békés közötti úton 15:25 -től a helyszinelés befejezéséig fél pályán haladta forgalom.



Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.