Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 05. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt hétfőn Békés megyében. Reggel fél 8 körül Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton egy teherautó nekiütközött két személyautónak. A pótkocsis járműszerelvény vezetője Kondoros felé tartott, amikor nekiment az előtte forgalmi okból álló Suzukinak, és az álló kocsit kikerülő Mercedesnek, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben az összeroncsolódott Suzuki két utasa sérült meg, állapotuk nem súlyos. A tehergépkocsi bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható vezetőjét a balesetről érkezett bejelentést követően a rendőrség azonnal keresni kezdte, és a helyszín 10 kilométeres körzetében elfogták. Az alkoholszondás ellenőrzés ittasságot jelzett nála, ezért vérvételre előállították. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Délelőtt háromnegyed 10 körül Békéscsabán, a Kölcsey utcában egy kerékpáros szenvedett balesetet. A hölgy a Kölcsey utcáról a Dózsa György úton lévő kerékpárútra szeretett volna rákanyarodni, amikor elvesztette egyensúlyát, elesett és súlyosan megsérült.

Délután háromnegyed 3 körül a 44-es számú főút Szarvas és Kondoros közötti szakaszán elszabadult egy mezőgazdasági vontató pótkocsijának kereke. A kerék átgurult a szembe jövő forgalmi sávba, ahol éppen érkezett egy személyautó. A kocsi vezetője a kerékkel való ütközést el tudta kerülni, de a manővert követően az autó a vízelvezető árokban állt meg. A balesetben az autó hátsó ülésén utazó hölgy megsérült, az orvosi vizsgálat eredménye alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.



Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.