Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 27. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken hajnali háromnegyed 5 körül Békéscsaba külterületén. Egy férfi kocsijával Békéscsaba felől Csabaszabadi irányába tartott, amikor a lefagyott, jeges úton a jármű megcsúszott, lesodródott az útról és árokba borult. A baleset következtében az autót vezető férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Hasonló baleset történt negyed órával később Gyula külterületén is. A 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán egy autós megcsúszott a jeges, lefagyott úttesten, majd a jármű a szalagkorlátnak ütközött és felborult. A kocsi vezetője könnyebben megsérült.

Pénteken reggel 8 óra körül Medgyesegyháza külterületén egy teherautó ugyancsak megcsúszott a lefagyott útburkolaton, lesodródott a vízelvezető árokba, és a tetejére borulva állt meg. Ebben a balesetben ketten szenvedtek 8 napon belül gyógyuló sérülést.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken kora este Gyomaendrődön. A Fő úton 17 óra 20 perc körül egy elektromos kerékpáros férfi hátulról nekiütközött egy előtte vele azonos irányba tartó, kerékpárját toló nőnek. Az ütközés következtében a gyalogos nő elesett és súlyosan megsérült.


Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.