Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Január 15. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Pénteken két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében.

Délelőtt fél 10 körül Békésen elesett egy elektromos kerékpáros. A nő könnyű sérülést szenvedett, és az elsődleges vizsgálatok eredménye szerint ittas volt.

Este negyed 6 előtt pár perccel Békéscsabán egy személyautó elütött egy gyalogost, aki szintén könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit és az utóbbi esetben a felelősség kérdését a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.


Szombaton reggel 6 és 8 óra között három személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez hívták a helyszínelőket.

Szabadkígyós határában valószínűleg megcsúszott, letért az útról, majd felborult egy személyautó. A balesetnek az első jelentések szerint két könnyű sérültje van.

A Veszelytől Doboz felé vezető úton, a Néveri Horgásztó közelében is hasonló baleset történt. Egy autós letért az útról és árokba hajtott. Ennek a balesetnek is két sérültje van, állapotukról még nincs pontos információ.

Békéscsaba külterületén, a Gerlára vezető bekötőútnál egy személykocsi lement az útról, a balesetnek egy sérültje van.

A balesetek kapcsán a rendőrség ismét óvatosságra inti a közlekedőket. Bár hó nem esett, az utak különösen a hajnali, reggeli órákban rendkívül csúszósak. A lecsapódó pára sok helyen foltokban fagy le, szinte láthatatlan, vékony jégréteget képez. Ilyen időjárási körülmények között a balesetek elkerülése érdekében a megengedett legnagyobb sebesség helyett mindenképpen az útviszonyoknak megfelelő sebességgel kell közlekedni.


Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát