Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Május 08. 08:00, kedd | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Vasárnap három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében.

Reggel fél 8 körül Eleken, a Kétegyházi úton egy személygépkocsi vezetője nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt megálló másik személygépkocsinak. A balesetben az elől haladó, majd megálló autó vezetője sérült meg, állapota nem súlyos.

Kora délután, háromnegyed 1 körül Gyomaendrődön összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A baleset a Fő úton, az OMV benzinkútnál történt. Egy autós a töltőállomás kijáróján a Fő út felé tartott, amikor nem adott elsőbbséget a neki jobbról, a Fő úttal párhuzamos kerékpárúton Gyoma felől Endrőd irányába közlekedő biciklis gyermeknek. A 11 éves fiú a kerékpár csomagtartóján vitt egy 12 éves lányt. Az ütközés következtében a kerékpárt hajtó fiú sérült meg, az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Este fél 6 körül pedig Eleken történt könnyű sérüléssel járó baleset. Egy 12 éves fiú kerékpárjával meg szeretett volna állni, de elmondása szerint lecsúszott a lába a pedálról, ezért elvesztette egyensúlyát és nekiment egy, az út szélén álló autónak. A fiú megsérült, de állapota nem súlyos.



Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink