Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Szeptember 11. 08:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Ma hajnalban a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai egy 30 éves pusztaottlakai férfit fogtak el és állítottak elő a saját elfogató parancsuk alapján, aki korábban elkövetett kerékpárlopással gyanúsítható megalapozottan.

A Battonyai Haárrendészeti Kirendeltség munkatársai két személyt irányítottak vissza Romániába, akik tegnap 10 óra 10 perckor, majd 15 óra 35 perckor jelentkeztek belépésre.

Először egy 42 éves ukrán férfi próbálkozott, akivel szemben a BÁH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Később egy 51 éves moldáv nő autóbusz utasaként kívánt belépni, ő viszont megfelelő okmányokkal nem rendelkezett, ezért nem engedhették Magyarország területére.

07 óra 15 perckor a Lökösházi HRK járőrei Lökösháza területén egy külföldi férfit igazoltattak, aki semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni magát, ezért előállították a kirendeltségre. A vizsgálati munka során megállapították, hogy a személy egy 32 éves palesztin állampolgár, aki az éjszaka folyamán Románia felől a zöldhatáron gyalog jutott Magyarországra. A férfit kitoloncolás elrendelése mellett átadták a román határőrizeti szerveknek.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Címkék: elfogás, igazoltatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.