Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2011. Szeptember 28. 08:00, szerda | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 2011. március 29-re virradóra Magyarbánhegyesen történt emberölés bűncselekménnyel kapcsolatban indított nyomozást a tegnapi napon befejezte. Az eljáró nyomozó hatóság a büntetőeljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Békés Megyei Főügyészség részére megküldte.A bűncselekmény elkövetése után hírül adtuk, hogy a település főutcáján lévő presszó 49 éves üzemeltetőjét egy 23 éves pitvarosi férfi olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalember a helyszínről elmenekült, de őt a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a lakhelyén elfogták. Az eljárás a férfi őrizetbe vétele, majd előzetes letartóztatása mellett folytatódott.


A beszerzett bizonyítékok alapján az eljáró nyomozó hatóság nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatta le a nyomozást a jelenleg is fogva-tartásban lévő személlyel szemben.

----------------------------------------------------------------------------------

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a tegnapi napon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 43 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 22-én 18 óra után néhány perccel a békéscsabai Vasútállomás mellől egy lezáratlan kerékpárt tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár kb. 30.000 forint.


Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai a Mezőkövesdi Városi Bíróság elfogató parancsa alapján egy 58 éves tótkomlósi lakost vettek őrizetbe, valamint a saját elfogató parancsuk alapján, tartás elmulasztása vétség magalapozott gyanúja miatt egy 33 éves budapesti lakost is őrizetbe vettek.


Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Címkék: gyilkosság, meggyilkol

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.