Városlista
2021. szeptember 17, péntek - Zsófia

Hírek

2011. Szeptember 28. 08:00, szerda | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 2011. március 29-re virradóra Magyarbánhegyesen történt emberölés bűncselekménnyel kapcsolatban indított nyomozást a tegnapi napon befejezte. Az eljáró nyomozó hatóság a büntetőeljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Békés Megyei Főügyészség részére megküldte.A bűncselekmény elkövetése után hírül adtuk, hogy a település főutcáján lévő presszó 49 éves üzemeltetőjét egy 23 éves pitvarosi férfi olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalember a helyszínről elmenekült, de őt a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a lakhelyén elfogták. Az eljárás a férfi őrizetbe vétele, majd előzetes letartóztatása mellett folytatódott.


A beszerzett bizonyítékok alapján az eljáró nyomozó hatóság nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatta le a nyomozást a jelenleg is fogva-tartásban lévő személlyel szemben.

----------------------------------------------------------------------------------

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a tegnapi napon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 43 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 22-én 18 óra után néhány perccel a békéscsabai Vasútállomás mellől egy lezáratlan kerékpárt tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár kb. 30.000 forint.


Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai a Mezőkövesdi Városi Bíróság elfogató parancsa alapján egy 58 éves tótkomlósi lakost vettek őrizetbe, valamint a saját elfogató parancsuk alapján, tartás elmulasztása vétség magalapozott gyanúja miatt egy 33 éves budapesti lakost is őrizetbe vettek.


Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Címkék: gyilkosság, meggyilkol

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 19:05, csütörtök | Kék hírek

Vádat emeltek egy droghálózat tizenkilenc tagjai ellen

Drogkereskedéssel foglalkozó bűnszövetség 19 tagja ellen emelt vádat a Baranya Megyei Főügyészség - tájékoztatta a megyei főügyész csütörtökön az MTI-t.

2021. Szeptember 16. 10:02, csütörtök | Kék hírek

Piroson ment át, ütközött a vonattal

Mozdonynak ütközött és megsérült a 27 éves helybéli férfi a Peresztegnél történt balesetben.

2021. Szeptember 15. 15:05, szerda | Kék hírek

Lopott kerékpárral ment a kihallgatásra

A hevesi rendőrök a rendőrkapitányságon fogták el a tarnaörsi férfit.

2021. Szeptember 14. 10:01, kedd | Kék hírek

Csaló házaspárt fogtak el a rendőrök

A gyanú szerint a házaspár időseket károsított meg.