Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 01. 08:00, szombat | Kék hírek

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Két őrizetbe vétel, két visszairányítás és egy körözött személy elfogása történt 2011.09.29.-én.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség megalapozott gyanúja miatt 10 óra 20 perckor egy 44 éves békéscsabai hajléktalan férfit vettek őrizetbe, aki ellen a Békéscsabai Városi Bíróság adott ki elfogató parancsot.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Városi Bíróság végzése alapján 12 óra 15 perckor tárgyalási őrizetbe vettek egy 53 éves vésztői férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai a Békés Megyei Bíróság BV Csoportjának elfogató parancsa alapján egy 37 éves tótkomlósi férfit fogtak el, akit 11 órakor átadtak a bíróság képviselőjének.


Méhkerék határátkelőnél irányítottak vissza két ukrán személyt a határőrök, akik belépésre jelentkeztek Románia felől. Előbb 10 óra 50 perckor egy 34 éves nő jelentkezett, akinek nem volt érvényes vízuma, majd 14 óra 10 perckor egy 27 éves férfi akart belépni, aki ellen beutazási és tartózkodási tilalom volt elrendelve köztartozás meg nem fizetése miatt.



Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Címkék: letartóztat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.