Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 01. 08:00, szombat | Kék hírek

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Két őrizetbe vétel, két visszairányítás és egy körözött személy elfogása történt 2011.09.29.-én.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség megalapozott gyanúja miatt 10 óra 20 perckor egy 44 éves békéscsabai hajléktalan férfit vettek őrizetbe, aki ellen a Békéscsabai Városi Bíróság adott ki elfogató parancsot.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Városi Bíróság végzése alapján 12 óra 15 perckor tárgyalási őrizetbe vettek egy 53 éves vésztői férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai a Békés Megyei Bíróság BV Csoportjának elfogató parancsa alapján egy 37 éves tótkomlósi férfit fogtak el, akit 11 órakor átadtak a bíróság képviselőjének.


Méhkerék határátkelőnél irányítottak vissza két ukrán személyt a határőrök, akik belépésre jelentkeztek Románia felől. Előbb 10 óra 50 perckor egy 34 éves nő jelentkezett, akinek nem volt érvényes vízuma, majd 14 óra 10 perckor egy 27 éves férfi akart belépni, aki ellen beutazási és tartózkodási tilalom volt elrendelve köztartozás meg nem fizetése miatt.Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Címkék: letartóztat

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.

2020. Július 02. 08:46, csütörtök | Kék hírek

Egy fiatal nő balesetben életét vesztette Szolnok külterületén

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

2020. Július 02. 06:06, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött Füzesabonyban

Meghalt egy kerékpáros, miután traktorral ütközött szerdán Füzesabonyban - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.