Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 05. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Hat határsértőt fogtak el a Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei szombaton hajnalban Battonya külterületén. A 21 és 28 év közötti algériai, valamint marokkói állampolgároknál nem voltak érvényes úti okmányok. Elmondásuk szerint munkavállalás céljából Európa különböző országaiba szerettek volna eljutni. Az egyenruhások előállították őket a kirendeltségre, majd átadták őket a román hatóság képviselőinek.

Önbíráskodás miatt körözték azt a 32 éves román férfit, akit a gyulai határátkelőhelyről állítottak elő szombaton hajnali 5 órakor. A férfi egy román honosságú személyautóval belépésre jelentkezett az átkelőnél, de ellenőrzésekor kiderült, hogy körözik. Előállították a határrendészeti kirendeltségre, és értesítették a körözését elrendelő rendőrkapitányságot, majd délután át is adták a férfit a kapitányság illetékesének.

A Gyulai Rendőrkapitányság szombaton délelőtt őrizetbe vett egy 30 éves budapesti férfit. A járőrök Gyulán, a Vörösmarty utcában igazoltatták, és adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy több rendőrkapitányság, valamint az egyik törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja is körözi.


Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.