Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Augusztus 13. 08:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Az elmúlt napokban történt - egyéb események

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Megloptak egy fiatal lányt Békésszentandráson, aki egy rendezvényen őrizetlenül hagyta értékeit. A 17 éves lány még pénteken este ment el szórakozni egy szabadtéri rendezvényre, ahol az egyik sátorban szombaton hajnali 2 óra körül letette egy padra a kabátját és a táskáját. Két órával később, 4 óra körül kezdte keresni a dolgait, de nem találta meg azokat, ezért szombaton bejelentést tett a rendőrségen a lopásról. Elmondása szerint kb. 25 ezer forint kár érte, mivel a táskában benne volt az iratain és bankkártyáján kívül a mobiltelefonja is.

Az eset kapcsán a rendőrség ismételten kéri, hogy senki ne hagyja még rövid időre sem őrizetlenül az értékeit. Koncerteken, rendezvényeken, éjszakai szórakozóhelyeken különösen figyeljenek táskáikra, telefonjaikra.

Ha nincs ruhatár, vagy értékmegőrző és társasággal szórakoznak, egy valaki mindenképpen maradjon az asztalnál, padoknál az oda letett táskákkal, kabátokkal. Ha ez nem megoldható, akkor mindig vigyék magukkal a dolgaikat.

Vargáné Szombati Andrea r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.