Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 08. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: InfóBékéscsaba

Az Év orvosa pályázat ünnepélyes eredményhirdetése

Az Év orvosa pályázat ünnepélyes eredményhirdetése

A 2011-es Jubileumi Astellas-díj - Az Év Orvosa pályázat közönségszavazása néhány nappal ezelőtt lezárult, s a hét első felében a szakmai jelöltek értékelése is befejeződik.

Az idei Év orvosa pályázatra betegtörténettel jelölt 155 orvos és a szakmai szervezetek által díjra felterjesztett62 gyógyító közül kik nyerik idén az Astellas-díjat. „A 2011-es pályázat különlegessége, hogy ahhoz kapcsolódóan, ’Média az orvosokért’ címmel idén már a médiumok számára is önálló pályázati lehetőséget kínáltunk, hangsúlyozva ezzel, hogy a média szerepvállalása az orvosok társadalmi megbecsülésének szempontjából meghatározó jelentőségű.

Nem csak az a fontos, hogy az egészségügyben naponta jelenlévő pozitív történetek az emberek fejében, gondolkodásában ott legyenek, legalább ilyen fontos, hogy mindezekről a média saját híradásaiban tanúságot is tegyen. Büszkék vagyunk azokra a médiumokra, amelyek az elmúlt hónapokban nem csak, hogy figyelemmel kísérték pályázatunkat, hanem rendszeresen be is számoltak róla. Úgy látjuk, a nemes ügyért való összefogásban az országos és helyi és a szakmai médiumok egyaránt partnereinkké váltak, köszönet érte.” – nyilatkozta Morva Gábor az Év orvosa 2011 pályázat programvezetője.


Az idei Év orvosa pályázat további érdekessége, hogy a november 8-án, este 6 óra után az ünnepélyes díjátadás pillanatait az interneten keresztül, a pályázat weboldalán – www.astellasazorvosokert.hu – bárki figyelemmel kísérheti, így a díjazottakkal egy időben értesülhet az eredményekről. Az élő közvetítést a tervek szerint a díjazottakkal és egyéb elismertekkel készült interjúk egészítik ki majd.

További információ:
Morva Gábor pályázati programvezető, tel.: 06 30 330 3000 info@astellasazorvosokert.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.