Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Augusztus 15. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:


Békéscsaba irányából Kondoros irányába közlekedő személygépkocsi egy tehergépkocsi és két személygépkocsi előzése után visszatért a jobb oldali forgalmi sávba, majd lehaladt a vízelvezető árokba, ott érintőlegesen több fának nekiütközött és végül a tetején átfordulva a kerekein állt meg. A balesetben az autó utasa 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


Dévaványán a Kodály Zoltán utcán közlekedő kerékpáros nadrágja beleakadt a kerékpár egyik alkatrészébe, elesett és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Békéscsabán a Dobozi úton közlekedő kerékpáros balra kanyarodása közben összeütközött az őt előző segédmotor-kerékpárossal. A balesetben mindketten 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.


Békésen az Ady Endre utcán közlekedő személygépkocsi elé az úttest jobb szélén parkoló autók közül egy gyermek hajtott fel az úttestre. Az autó vezetője az ütközést nem tudta elkerülni. A biciklis a balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.