Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Szeptember 25. 08:00, szombat | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Békés megyében csütörtökön három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.


Délelőtt Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Andrássy út kereszteződésében összeütközött egy kerékpáros és egy autós. A biciklis nő a Szabó Dezső utcán az Andrássy út felé tartott, majd a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget az Andrássy úton haladó autósnak. A balesetben a kerékpáros könnyebben megsérült.

Két motoros ütközött össze csütörtökön délután valamivel háromnegyed 1 előtt Békés külterületén. A segédmotoros férfi a Kettős – Körös gátján a Rákóczi utca felé tartott, majd amikor a gátfelhajtó és a Rákóczi utca kereszteződéséhez ért, nem adott elsőbbséget a Rákóczi úton Vésztő felé tartó motorosnak. Összeütköztek, a segédmotoros könnyű, míg a másik motor vezetője súlyos, maradandó sérülést szenvedett.

Délután háromnegyed 4 körül Doboz külterületén történt baleset. Egy autós a 4244-es úton Sarkad felől Doboz irányába tartott, majd a Doboz helyiségnév táblától kb. 700 méterre, egy balra ívelő kanyarban letért az útról és árokba hajtott. A kocsit vezető nő ittas volt, valószínűleg ezért nem tudta irányítani a járművet. A balesetben ő is, és a mellette utazó férfi is megsérült. A férfi állapota nem súlyos, a nő azonban 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére