Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2010. November 10. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Könnyű sérüléseket szenvedett az a kerékpáros, akit tegnap 12 óra 30 perckor ütött el egy személygépkocsi Békéscsabán a kórház P. Jilemniczky utcai parkolója melletti járdán. Az autós a parkolóból akart kihajtani és nem adott elsőbbséget a biciklijén ülve közlekedő férfinak.

Mezőberényben a Mátyás és a Gyomai utak kereszteződésében 16 órakor két személygépkocsi ütközött össze, mert a Mátyás utcán közlekedő autós nem adott elsőbbséget a Gyomai úton közlekedő járműnek. A vétlen autó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

Szabálysértési eljárás indult egy gyulai férfi ellen, akit tegnap 09 óra előtt néhány perccel igazoltattak a rendőrök és az alkoholszondás ellenőrzés során szeszes ital fogyasztása merült fel. A férfi elismerte az italfogyasztást, akinek bevonták a vezetői engedélyét is.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.