Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2010. November 13. 08:00, szombat | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Tegnap este, (2010.11.11.-én) 22 óra után néhány perccel Szarvas külterületén igazoltattak a járőrök egy személyautóst, akivel szemben alkoholszondás ellenőrzést is tartottak. A szentandrási férfi pozitív eredményt produkált, ezért további mintavételre állították elő a Szarvasi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen eljárás indult, a vezetői engedélyét pedig elvették.

Ittas kerékpáros közlekedett Békéscsaba belterületén, aki haladása során elvesztette uralmát a biciklije felett és elesett. A férfi a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.