Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Május 01. 08:00, szombat | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési baleset:

A Tegnap 15 óra 45 perckor Békés és Békéscsaba között történt balesetben a legfrissebb tájékoztatás szerint két súlyos és négy könnyű sérülés keletkezett, amikor két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 470-es számú út borosgyáni bejárójától kb. 200 méterre.

------------------------------

Baleset szemtanúit keresi a Rendőrség 

A mai napon 09 óra 20 perc körüli időben Békéscsabán a Piski és a Bocskay utca kereszteződésénél közlekedési baleset történt, egy személygépkocsi ütközött össze egy kerékpárossal. A baleset helyszínén megállt egy fehér színű személygépkocsi, majd a vezetője kiszállt és utána tovább hajtott.

A Rendőrség kéri, hogy az a 40 év körüli, rövid, vörös hajú nő, aki a fehér színű személygépkocsit vezette és megállt a baleset helyszínén, kiszállt a kocsiból, majd tovább hajtott, jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon a baleset körülményeinek tisztázása végett.

A Rendőrség kéri továbbá azoknak a személyeknek a jelentkezését is, akik a baleset szemtanúi voltak és azzal kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkeznek. 

------------------------------ 

Sajtóközlemény:

A 2010. április 28-án 00 óra 20 perckor Telekgerendás és Csorvás között történt közlekedési balesettel kapcsolatban a baleset körülményeit és az igazságügyi szakértői vizsgálat eredményeként megállapított alkoholos befolyásoltságot figyelembe véve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a mai napon a járművet vezető rendőr munkaviszonyát megszüntette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyet az eljárás további lefolytatására illetékes Gyulai Nyomozó Ügyészégnek küldte meg. 

Albert István r. hdgy.
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.