Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. December 09. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

2010.12.07.-én, reggel 07 óra 55 perckor Békéscsabán a Kórház előtt könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi haladt a Gyulai úton, amely a kórház melletti parkolóba kívánt balra kanyarodni, ezért lassított, miközben egy másik autós hátulról nekihajtott. A vétlen autóban jobb oldalt elöl ülő utast kórházba szállították.

2010.12.07.-én, 10 órakor Gyula külterületén, Sarkad felé közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetője a remetei vasúti átjáró előtt lassított, amikor egy másik autós figyelmetlensége miatt hátulról nekiütközött. A baleset következtében egy személy súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Nem sérült meg senki abban a balesetben, amely Békéscsabán, az elkerülő úton történt 12 óra után néhány perccel. Egy személygépkocsi haladt Gyula felől az elkerülő útonon, amely a Dobozi út és a Békési út közötti szakaszon lehaladt a jobb oldali útpadkára, megsodródott és az út melletti árokba csapodva, az oldalára borulva állt meg.

13 óra 20 perc körüli időben Körösladány külterületén, (Köröstarcsa irányában) két személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében az egyik autó árokba sodródott és a vezetője a járművébe szorult. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki, aki az elsődleges adatok alapján könnyebben sérült meg. A mentés idején – kb. 20 percig - útzár mellett dolgoztak a helyszínelő rendőrök és a tűzoltók.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére