Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Május 02. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:


8 óra 30 perc körüli időben Gyulán a Petőfi tér és az Árpád utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosította a továbbhaladási elsőbbséget a védett úton közlekedő segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a motoros 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

8 óra 40 perc körüli időben Békésen a Csallóközi utcán az úttesten, a menetirány szerinti jobb oldalon haladt egy gyalogos. Vele szemben közlekedett egy mezőgazdasági vontató a hozzá kapcsolt tárcsázó munkagéppel. A járműszerelvény haladása során lehúzott a menetiránya szerint jobb oldalra, ennek ellenére a tárcsafejnek nekiment a gyalogos, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

9 óra 20 perc körüli időben Békéscsabán a Békési úton közlekedő személygépkocsi vezetője egy másik személygépkocsit előzött, majd úgy tért vissza a jobb oldalra, hogy közben intenzíven fékezett. Ennek következtében a megelőzött autó előtt haladó kerékpáros hátulról nekiütközött. A balesetben a kerékpáros 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

9 óra 30 perc körüli időben Sarkad külterületén a védgáton közlekedő mezőgazdasági vontató letért a menetiránya szerinti jobb oldalra, ahol egy földhányásnak ütközött, ezután hátramenetet végzett nagy gázzal. A nagy gázadás miatt a mezőgazdasági vontató kerekei megcsúsztak és a jármű egy árokba zuhant. A balesetben a jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

9 óra 35 perc körüli időben Vésztő felől Doboz irányába közlekedő személygépkocsi egy útkanyarulatban lehajtott a menetirány szerinti bal oldalra, majd felborult. A balesetben az autóban utazó két személy közül az egyik 8 napon túl gyógyuló, míg a másik 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

13 óra 30 perc körüli időben Orosházán a Szabadság tér - Győri Vilmos tér találkozásánál személygépkocsi vezetője jobbra kanyarodása közben összeütközött a neki jobb kéz felől közlekedő kerékpárosnak. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

14 óra 15 perc körüli időben Békéscsabán az Ostoros utcán közlekedő lovas-fogatot hajtó férfi felhajtott a vasúti sínekre és összeütközött a Békéscsaba felől Gyula irányába közlekedő vasúti szerelvénnyel. A balesetben a férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

15 óra körüli időben Szeghalmon a Hunyadi utcán haladt egy kerékpáros. A csomagtartón utazó gyermek lába menet közben beszorult a kerékpár hátsó kerekének küllői és a váz közé. A kisgyermek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Pengő Erzsébet r.fhdgy.
sajtóügyeletes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.