Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2011. Április 08. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Szerdán három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. Délután negyed 3 körül egy autós és egy kerékpáros ütközött össze Szeghalmon. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.

Nem sokkal ezután, fél 3 körül Orosházán elesett egy elektromos biciklis. A 44 éves férfi a Virág utcában a járdán az Alkotmány utca felől a Lórántffy utca irányába tartott, amikor letért a járdáról, és elesett. Megsérült, de állapota szerencsére nem súlyos. Igazoltatásakor kiderült, hogy ittasan ült biciklire, ezért nem tudta irányítani az elektromos hajtású kétkerekűt.

A harmadik balesetről 17 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére. Egy motoros nekiütközött egy teherautónak Kondoroson. A motoros férfi a Csabai úton a Bocskai utca irányából a Mátyás király utca felé ment, és figyelmetlensége miatt későn vette észre, hogy az előtte haladó teherautó vezetője lassít, és balra kanyarodik. A motoros nekiment a teherkocsinak, elesett és súlyosan megsérült. A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 02. 08:47, csütörtök | Belföld

Az olimpiai érmes sportolók özvegyi életjáradékának növeléséről tárgyalnak

Az Országgyűlés csütörtökön kivételes eljárásban tárgyal az elhunyt olimpiai érmes sportolók özvegyeinek járó életjáradék növeléséről.

2020. Július 02. 08:07, csütörtök | Belföld

Kezdődik a 174. balatoni hajózási főidény szombaton

Indul a 174. hajózási szezon főidénye a Balatonon július 4-én, és augusztus 30-ig, az előző évhez hasonlóan 58 napig fog tartani - tájékoztatta a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) szerdán közleményben az MTI-t.

2020. Július 02. 05:02, csütörtök | Belföld

Országszerte zivatar és többfelé hőség is várható

Zivatar és felhőszakadás veszélye miatt az egész országra, és hőség miatt is több megyére adott ki figyelmeztetéseket csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az UV-sugárzás is extrém lesz.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Belföld

Új maszkgyártó gép kezdte meg működését Budapesten

Új maszkgyártó gépet állított üzembe az állami tulajdonú Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Budapesten