Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2011. Április 08. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Szerdán három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. Délután negyed 3 körül egy autós és egy kerékpáros ütközött össze Szeghalmon. A balesetben a biciklis súlyosan megsérült.

Nem sokkal ezután, fél 3 körül Orosházán elesett egy elektromos biciklis. A 44 éves férfi a Virág utcában a járdán az Alkotmány utca felől a Lórántffy utca irányába tartott, amikor letért a járdáról, és elesett. Megsérült, de állapota szerencsére nem súlyos. Igazoltatásakor kiderült, hogy ittasan ült biciklire, ezért nem tudta irányítani az elektromos hajtású kétkerekűt.

A harmadik balesetről 17 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére. Egy motoros nekiütközött egy teherautónak Kondoroson. A motoros férfi a Csabai úton a Bocskai utca irányából a Mátyás király utca felé ment, és figyelmetlensége miatt későn vette észre, hogy az előtte haladó teherautó vezetője lassít, és balra kanyarodik. A motoros nekiment a teherkocsinak, elesett és súlyosan megsérült. A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 16:00, hétfő | Belföld

A világ 118 országából érkeznek vendégek a Víz Világtalálkozóra

A két korábbi rendezvényhez képest többen, 118 országból több mint 2300-an jelentkeztek a kedden kezdődő Budapesti Víz Világtalálkozóra

2019. Október 14. 15:03, hétfő | Belföld

Sikeres a nagycsaládosok autóvásárlását támogató program

Minden várakozáson felüli sikere van a nagycsaládosok autóvásárlását támogató programnak

2019. Október 14. 13:49, hétfő | Belföld

Változékony, de továbbra is meleg idő lesz a héten

Hajnalonként ködre kell készülni, majd napközben napsütésre, esőre is számítani lehet a héten. Emellett továbbra is marad a meleg, többfelé 20 fok feletti maximumokkal

2019. Október 14. 12:45, hétfő | Belföld

Több településen is kialakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között

Tizenkét településen alakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között, így ezeken a településeken feltehetően időközi választást kell tartani - derül ki a Nemzeti Választási Iroda hétfői adataiból.