Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2011. Április 18. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Rendőrségi hírek Békés megyéből, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

Egy őzet ütött el az a személygépkocsi, amely tegnap 12 óra 10 perckor Köröstarcsa felől Körösladány felé közlekedett. A jármű vezetője észlelte, hogy a menetiránya szerinti bal oldalról egy őz szalad az úttestre, ezért fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni és a járműve oldalával ütötte el az állatot, amely elpusztult. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár kb. 500.000 forint.

Gyomaendrődön a Bajcsy-Zs. utcában egy személygépkocsi ütött el gyalogost tegnap este 21 órakor. A jármű a Fő utca irányába haladt, amikor a gyalogos a sötétben a jobb oldalról hirtelen lépett az autó elé, amelynek vezetője fékezett, de már nem tudott megállni és elütötte a 24 éves helyi lakost. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 10:02, szerda | Belföld

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek ellen

Újabb akciót tartottak a rendőrök az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében – közölte a rendőrség szerda reggel a honlapján.

2020. Július 08. 08:08, szerda | Belföld

Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon

Száz film szerepel a versenyprogramban az idei Bujtor István Filmfesztiválon, amelyet augusztus 17. és 21. között tartanak Balatonszemesen.

2020. Július 08. 07:54, szerda | Belföld

Negyedik napja nincs halálos áldozata a koronavírusnak Magyarországon

Öt újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4210-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

2020. Július 08. 07:42, szerda | Belföld

Újabb unokázós bandára csapott le a rendőrség – VIDEÓ

Két napja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság újraindította „Bontsa a vonalat” kampányát, miközben javában zajlottak egy közel félszáz rendőrt megmozgató rajtaütés taktikai előkészületei.