Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2010. Június 12. 08:00, szombat | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:

10 órakor Békéscsabán a Gyulai út és az Urszinyi Dezsőné utca kereszteződésénél egy személygépkocsi balra kanyarodása során nem biztosította az elhaladási elsőbbséget egy gyalogosnak, akit elütött. A gyalogos a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Szarvason a Dózsa György utca gyalogjárdáján közlekedett egy kerékpáros, aki keresztül akart haladni az úttesten, de a balról érkező kis-tehergépkocsi elütötte. A kerékpáros 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Albert István r. hdgy.
sajtóreferens


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 18:21, vasárnap | Belföld

Marad a hideg idő

A következő napokban is marad a hideg idő, a hét közepén néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. Emellett napsütésre, de olykor havazásra is készülni kell

2021. December 05. 18:09, vasárnap | Belföld

Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon

Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el, és több mint 1500 embercsempész ellen indítottak eljárást idén eddig Magyarországon - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatornán.

2021. December 05. 13:05, vasárnap | Belföld

Érdemes még az év vége előtt babakötvény-számlát nyitni

Már több mint 262 ezer gyermeknek van babakötvénye. Ez az egyik legjobb magyar befektetés, és ha a számlára a befizetés december 31-ig beérkezik, akkor még erre az évre is jár az állami támogatás

2021. December 05. 11:02, vasárnap | Belföld

Halálos lakástűz történt Győrben

Halálos lakástűz történt Győrben szombat este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.