Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Június 13. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:

Tegnap délelőtt Békéscsabán a Tessedik és Gálik János utca kereszteződésében egy kerékpáros irányjelzés és körültekintés nélkül kezdte meg a balra kanyarodást, melynek következtében összeütközött az előzésében lévő személygépkocsival. A balesetben a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Szintén péntek délelőtt, Szarvas belterületén a Szabadság utcában személygépkocsi ütött el egy - az arra kijelölt helyen közlekedő- kerékpárost, aki a balesetben könnyben sérült.

Súlyos sérülést szenvedett az a kerékpáros, akit Magyarbánhegyesen egy tehergépkocsi ütött el a Kossuth és Jókai utca kereszteződésében.

Csodával határos módon könnyű sérüléssel megúszta a balesetet annak a személygépkocsinak a vezetője, aki pénteken este 20.30 óra körüli időben a 44- es főúton Békéscsaba irányából Gyula felé tartott, amikor egy az előtte haladó gépkocsi előzése közben elveszítette járműve felett az uralmat és az úttest melletti vízelvezető árokba sodródott, onnan az árok falának ütközve visszatért az úttestre és felborult.

dr. Virág Zsuzsánna
sajtóügyeletes


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.