Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2010. Július 07. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:

Békés megyében hétfőn egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Békés külterületén valamivel este háromnegyed 8 előtt elesett egy kerékpáros. A nő a Békéscsaba és Békés közötti út melletti kerékpárúton Békés felé tartott, amikor baleset érte. Könnyű sérülést szenvedett.


Ezen kívül még két balesetről érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére.

Az egyik reggel 7 óra után történt Tótkomlós külterületén. Egy Ford Transit letért az útról, az út menti árokba gurult, majd az oldalára borult és úgy állt meg. A kocsi vezetője és utasai használták a biztonsági övet, a balesetben nem sérültek meg. A kisteherautóban azonban kb. 300 ezer forint értékű kár keletkezett.

Ezt követően, negyed 9 körül Kétegyházán, a Dózsa György utca és a Bocskai utca kereszteződésében ütközött össze egy személyautó és egy Volkswagen Transporter. Ebben a balesetben sem sérült meg senki.


Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő


Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 15:01, hétfő | Belföld

Több mint négyszáz településen folytatódik a szúnyogírtás

Több mint négyszáz településen - 140 ezer hektáron - folytatódik a szúnyoggyérítés augusztus első hetében - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 03. 13:01, hétfő | Belföld

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltött a balatoni strandok környékén mintegy 430 ezer vendég júliusban - mondta Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese hétfő reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 03. 10:57, hétfő | Belföld

Súlyosítást kér az ügyészség a Szigeten lebukott holland drogkereskedők ügyében

A kényszerintézkedés és a kiszabott büntetés súlyosítását kezdeményezték a tavalyi Sziget Fesztiválon lebukott két holland drogkereskedő ügyében - tájékoztatta Fővárosi Fellebviteli Főügyészség hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 03. 09:36, hétfő | Belföld

Amíg nincs koronavírus-vakcina, csak az eddigi módon lehet védekezni

A vakcina kifejlesztéséig csak a már megszokott módon lehet védekezni a koronavírus-fertőzés ellen: maszkhasználat, kézfertőtlenítés, távolságtartás és a külföldről hazatérők ellenőrzése