Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 18. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:

Ittasan kocsikázott egy férfi pénteken késő este Békésszentandráson. A 25 éves fiatalembert a Stefánia utcában állították le a rendőrök. A szonda ittasságot jelzett nála, ezért nem mehetett tovább, előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

A gyulai rendőröknek is ittasság miatt kellett intézkedniük egy sofőrrel szemben. Az autóst pénteken hajnalban igazoltatták a Gyulát Elekkel összekötő úton. A helyszíni szondáztatás után a jogosítványát bevonták és vérvételre előállították.

Békés megyében pénteken egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Este néhány perccel fél 7 után Körösladány belterületén összeütközött egy teherautó és egy biciklis. A biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Senki sem sérült meg abban a balesetben, mely pénteken a déli órákban történt Tótkomlóson. Egy autós a Szexty utcában az út szélén parkolt, majd amikor el szeretett volna indulni, nem vette észre, hogy éppen mellé ér egy másik kocsi. Érintőlegesen összeütköztek. A kocsikban összesen kb. 150 ezer forint értékű kár keletkezett.


Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő