Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Július 21. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Közlekedési balesetek:

Két személyautó ütközött össze hétfőn reggel Dobozon. Az egyik kocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Súlyosan megsérült az a kislány, aki nekiszaladt egy autónak tegnap délelőtt Békéscsabán. A gyermek az Árpád soron át akart menni egyik oldalról a másikra. De nem nézett jól körül, így nekiszaladt az éppen akkor érkező autó oldalának. A kislány elesett és 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Két kerékpáros ütközött össze hétfőn délelőtt Szarvason. A baleset a Kossuth Lajos utcában történt. Az egyik biciklis balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy éppen előzi őt egy másik kerékpáros. Összeütköztek, és mindketten könnyű sérülést szenvedtek.

Senki sem sérült meg abban a balesetben, amely hétfőn délután fél 5-kor történt Békéscsabán, a Felső-körös soron. Egy tolató autós ütközött neki egy másik, álló kocsinak, melyben az ütközés miatt kb. 200 ezer forint értékű kár keletkezett.

Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről