Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Augusztus 11. 08:00, szerda | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt napokban történt - balesetek

Az elmúlt napokban történt - balesetek

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság hírösszefoglalója.

Békés megye útjain hétfőn öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az öt balesetnek hét sérültje van.

Délelőtt Kondoros külterületén őz szaladt egy autó elé. A kocsi vezetője már nem tudott megállni, elütötte a vadat. A balesetben a kocsi jobb első ülésén utazó nő könnyebben megsérült.

Délután negyed 4 körül Szeghalmon egy autós úgy indult el, hogy közben egy nő még ki szeretett volna szállni a kocsiból. Mikor a kocsi megmozdult, a nő lába beszorult. Sérülése 8 napon belül gyógyuló.

Ezt követően, Békéscsabán, a Baross utcában történt baleset. Az egyik épület előtti kavicsos részen egy fékező segédmotoros megcsúszott, elesett és könnyebben megsérült.

Kora este, háromnegyed 6 előtt pár perccel Dobozon csúszott meg és esett el egy motoros, aki ugyancsak könnyű sérülést szenvedett.

Este fél 8 előtt Békéscsabára, a Lencsési lakótelepre hívták a helyszínelőket. Egy autós és egy biciklis ütközött össze. A Fiat vezetője a Fövenyes utca felől a Lencsési út irányába tartott, és balra szeretett volna kanyarodni. A kanyarodás megkezdése előtt azonban a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki jobb kéz felől, a Lencsési út kerékpár útján érkező nőnek, aki két kiskorú gyermekét vitte a biciklijén gyermekülésben. Az autó és a kerékpáros összeütköztek, a bicikli az oldalára borult. A nő és a két gyermek az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján könnyű sérüléseket szenvedtek.

Vargáné Szombati Andrea r. hdgy.
sajtószóvivő
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő