Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 09. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Azonnal elfogták a baleset okozóját

Azonnal elfogták a baleset okozóját

Hírösszefoglaló - Őrizetben a baleset okozója.

Békéscsabán, a Kétegyházi úton könnyű sérüléssel járó baleset történt csütörtök este 20 óra 40 perckor. Egy személygépkocsi haladt a Tessedik utca irányából az építők útja felé és a Kétegyházi út 2. szám előtti szakaszon áttért a baloldalra, ahol összeütközött a szemből érkező segédmotorossal. A motoros elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. Az autós viszont megállás és segítségnyújtás nélkül tovább haladt.

Egy arra járó állampolgár megállt, hogy segítsen a sérült személynek, majd utána fordult a baleset okozójának, aki nem messze a helyszíntől műszaki hiba miatt kénytelen volt megállni. Közben a balesetről bejelentés érkezett a rendőrségre és a járőrök pontosan öt perc múlva már el is fogták az autóst. Előállították vér- és vizeletminta vételre, majd őrizetbe vették, mert ittasság gyanúja is felmerült nála.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmények elkövetése miatt hallgatta ki a férfit és bevonták a vezetői engedélyét is. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állítással folytatja le.

Öt balesetről érkezett bejelentés a tegnapi napon.

Békéscsabán a Gyulai – Bajza utcák kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze 06 óra 45 perckor. Az egyik jármű vezetője könnyebben sérült meg. 16 óra 25 perckor Békéscsabán a Dózsa György út mellett is történt egy baleset. Egy kerékpáros gyermek egy parkoló autó takarásából az úttestre hajtott és egy személyautónak ütközött. A 12 éves fiú könnyű sérülést szenvedett.

Mezőkovácsházán 09 óra 05 perckor egy tehergépkocsival ütközött össze egy kerékpáros, aki a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

10 óra 55 perckor Szeghalom területén egy segédmotoros ütközött össze tehergépkocsival. A motoros elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Gyulán a Szent István utcán kiépített kerékpárúton közlekedett egy elektromos kerékpáros 11 óra 30 perckor. Haladása során egy gyalogos figyelmetlenül lépett elé, aki előtt már nem tudott megállni és összeütköztek. A biciklis elesett és könnyebben sérült meg.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Sajtóügyelet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.