Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 06. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Baj lehet Beckhamék babájával?

Baj lehet Beckhamék babájával?

Hétfőn kellett volna császármetszéssel a világra jönnie a negyedik Beckham csemetének, de valamiért az orvos nem vállalta az előrehozott szülést.

 

 Egy ideje már kész tényként kezeli a világ, hogy Victoria és David Beckham lánya július negyedik napján fog megszületni. Ám mivel a dátumon már túl vagyunk, a pici pedig még mindig a mami hasában van, felmerül a kérdés, hogy mi történt. Az egykori Spice Girl azt szerette volna, ha negyedik gyermekük a tizenkettedik házassági évfordulójukon, az idei Függetlenség napján jön világra, ezzel számmisztikailag is megkoronázva negyedik évüket az USA-ban. Viszont ebbe az orvosa csak azzal a feltétellel ment bele, hogy övé a végső döntés, mert időpontra szülni veszélyes dolog, amennyiben a baba nem áll még készen a kinti éltre. Eme kitétel miatt pedig sokan találgatni kezdtek, hogy vajon nem merült-e fel valamilyen komplikáció Beckhamné terhességében. Máskülönben már megérkezett volna Anglia leghíresebb családjának új trónörököse.

A család sajtósa azonban nyugalomra intett mindenkit, és elmondta, hogy soha nem is volt betervezve a hétfő, mint a születés dátuma. A pici valamikor jövő héten fog kibújni, amikor a természet elrendeli. Bár Simon Oliveira valószínűleg akkor is ezt nyilatkozta volna, ha David a kezében lányával integet egy kórház teraszáról, amennyiben előtte elrendelik neki munkáltatói ezen szavakat.

Az internetfaluban azonban így is elterjedt az a pletyka, miszerint Victoria már pénteken bevonult az egyik Los Angeles-i klinikára, hétfőn pedig a tervek szerint életet adott lányának, aki csaknem három kilóval született, és a Felicity nevet kapta a szüleitől. Bár ez esetben Becks igencsak nyugodt típus és remek pókerarccal rendelkezik., mert pár órával a feltételezett nagy esemény előtt ő még sajtótájékoztatót adott csapata új, hármas számú alternatív mezéről.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára