Városlista
2019. január 18, péntek - Piroska

Hírek

2015. Április 29. 17:49, szerda | Helyi
Forrás: BMRFK

Balesetek, őrizetbe vételek Békés megyében

Balesetek, őrizetbe vételek Békés megyében

Két közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Gyula külterületén. Bűnügyi őrizetbe vételek Sarkadon, szabálysértési őrizet Szarvason.

Békés megyében 2015. április 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba belterületén 10 óra 20 perckor közlekedő kerékpáros elvesztette egyensúlyát és elesett. A biciklis az orvosi vizsgálat eredménye alapján súlyos sérülést szenvedett. Gyula külterületén, a 44-es számú főúton közlekedő személygépkocsi 18 óra 30 perckor lehaladt az úttestről és árokba hajtott. Az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt 2015. április 28-án 13 óra 10 perckor vette bűnügyi őrizetbe B. A-t és egy fiatalkorú helyi lakost. A 24 éves férfi és a 16 éves fiú a rendelkezésre álló adatok szerint az elfogásuk előtt bemásztak egy sarkadi ingatlanba és az udvarról elloptak egy talicskát, két fejszét és három csomag tüzelőanyagot. A rendőrök a gyanúsítottakat tetten érték és előállították a rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szarvasi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt 2015. április 28-án 22 óra 30 perckor vette szabálysértési őrizetbe S. Zoltán szarvasi lakost. A 21 éves férfit igazoltatták a rendőrök, aki úgy közlekedett segédmotor-kerékpárjával, hogy a Szarvasi Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A motor vezetője az alkoholszondás ellenőrzés során pozitív értéket produkált, ezért a rendőrök újabb mintavételre állították elő. S. Zoltánnal szemben járművezetés ittas állapotban vétség miatt is eljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 26. 14:27, hétfő | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében. Gyakorlott jogászaink segítségét teljesen díjmentes és anonim módon kérheti munkajog, cégjog, TB és adójog területén.

2019. Január 18. 18:09, péntek | Belföld

Negyven forintot raboltak

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

2019. Január 18. 17:08, péntek | Belföld

Biztosított az ország földgázellátása

A hazai tárolókban elhelyezett földgázkészlet 2,7 milliárd köbméter volt január 15-én, az ország téli földgázellátását a tárolói készletek, a folyamatos földgázimport és a hazai kitermelés együttesen biztosítják

2019. Január 18. 16:07, péntek | Belföld

Így kerülhető el a több tízezres büntetés az autópályákon

Érdemes pontosan tájékozódni a díjköteles úthálózatról, hogy az autósok elkerülhessék a bírságot – hívja fel a figyelmet az Autopalyamatrica.hu.