Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2015. Október 07. 10:39, szerda | Sport

Bassano Rally-n jártak!

Bassano Rally-n jártak!

Crash Men Team
Bassano Rally 2015
Honda Civic TypeR

Beszámoló a fiúktól:

Juhász István:

Szeptember 25-26-án a Mitropa Rally Cup, 32° Rally Città di Bassano Rally versenyén navigáltál Juhász Csabának.

Mesélnél, hogy miként is érezted magad a jobb 1-ben?
- 12 éve navigáltam Csabinak utoljára, azóta sok minden történt, ennek ellenére nem ismeretlenül ültünk egymás mellé. Jól éreztem magam, azt gondolom jó volt az összhang.

Nyolc gyors és előtte egy Shakedown várt rátok. Hány bejárásból lehetett felkészülni a gyorsokra, és a sok kanyar mennyire "vette ki" a kezedből a nap végére az itinert?
Három lehetőség volt a pályabejárásra, ennek ellenére éppen csak végezni tudtunk vele. A sok kanyar természetesen elfárasztott a nap végére, különösen 2 év kihagyás után, még szerencse, hogy Kassán volt alkalmam visszarázódni egy kicsit egy VFTS-ben. Azért szerintem még egy nap belefért volna.

A hármas gyors után az AGIP kút gyűjtőként várt rátok. Volt még több ilyen mindennel felszerelt pont, ahol enni, inni is tudtatok?
- Nem, ez viszont minden körben benne volt, ahogy a hegyről lejöttünk, szuper dolog volt, szendvicsek, sütik, mindenféle innivalóval, mesélt róla Csabi, hogy errefelé ez így megy.

Legközelebb hol láthatunk navigálni téged?
- A 3-Städte Rallye-n megyünk Csabival október végén.

Juhász Csaba:

Szeptember 25-26-án a Mitropa Rally Cup, 32° Rally Città di Bassano Rally versenyén indultál Juhász Pistivel.

Mesélnél, hogy miként is sikerült a verseny, hol is végeztetek?
- Egy elég népes kategóriában indultunk, 18-an rajtoltunk az A/7-ben.
A kategóriában csak a mi autónkban nem volt szekvenciális sebességváltó,szóval eléggé top autók ellen kellett felvennünk a versenyt.
Az első szakaszon kategória hatodik időt mentünk, aztán tudtunk gyorsulni és négy szakasz után màr a negyedik helyen voltunk szorosan négy másodperccel lemaradva a dobogóról. Ezt a helyünket sikerült is megtartanunk a verseny végéig, amivel alaposan megleptük az ellenfeleket.

Nyolc gyors és előtte egy Shakedown várt rátok. A sok kanyar mennyire "vette ki" a kezedből a nap végére a kormányt?
- Nagyon megterhelő volt a verseny volt, szinte minden szakaszon legalább húsz visszafordító volt. Nem mondanám, hogy Hondàs pályák voltak, de úgy érzem sikerült jól teljesíteni a szakaszokat.
A második szervizben kormányösszekötőt kellett cserélni, ezután màr nem volt az autó olyan pontosan vezethető. Talán ennek is köszönhető, hogy most egy kicsit jobban elfáradtam, mint máskor.

Miként sikerültek a gumiválasztások a gyorsok előtt?
Mondhatnám, hogy jól sikerült a gumi választás, de mivel nem jó gumit hozott el a csapat, így mindig kényszer megoldást kellett használnunk. Jobban örültem volna egy kis esőnek, màr csak azért is, mert a Pirellinek vannak a legjobb intermedia gumijai.

Új lámpasort láttam a Honda Civic Type R motorháztetején. Milyen is ez és jobban láttatok-e vele mint a régivel?
- Tökéletesen bevált az új lámpasor. Régen xenont használtunk, most viszont ledes lámpákat. Kategória második időt mentünk az éjszakai szakaszon, úgy, hogy utolértük az előttünk rajtolót a 8,5 km-es szakaszon. Szerintem ez magáért beszél.

Legközelebb hol láthatunk indulni benneteket?
- Legközelebb a 3-Staedte Rallyn fogunk indulni. Ott nem lesz ennyi kanyar, de remélem, hogy jó kis verseny lesz.Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Tiszaújváros Transz. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Mahiti Kft. DDZ MED Kft. Komplex - D, ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Öko Transz. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft., Product T-Pride Kft., R-Pex2000 Kft., H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Baromfiudvar 2002 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Távit Kft. Autó M3 Szerviz és Diagnosztika. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft., Vivifer.hu, Olvisz 98 Kft., Termix Bt, Magyar Ipar Kft., Dr. Lan Kft., Hernád Fólia Kft., Bója Teherfuvarozás, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft., TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft., Bio Balls Kft., NBBH s.r.o, BB-Logistic Kft. Alföld Európa, H-Euro Consult Bau Kft., Baromfi Trans 2008 Kft., Vargatrade-Ferr Kft., Lanexpert Kft., Inter-Agrowashker Kft., Dentmark Kft., Glasstone Transz Kft., Total Wagon Management Kft., Akku-System Bt, Dexter Transz Kft., NGK Spark Plugs, Black Point Kft, Viveszt-Med Bt, Juhász-Média Kft., Crash-Men team Kft., Magyar Mélyépítő Kft. Diák Meló Miskolc.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Címkék: autósport, rali, rally

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.

2020. Május 18. 18:12, hétfő | Sport

Végre újra a valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a fránya COVID okozta kényszerszünet után.