Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Április 12. 11:46, vasárnap | Helyi sport
Forrás: http://1912elore.hu/site/

Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka

Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka

A délutáni időpont ellenére több, mint 1.500 drukker előtt, jó hangulatban kezdődött a mérkőzés. A Békéscsaba rohamokkal indított, húsz perc alatt négy nagy helyzetet alakítottak ki, ám kapusuk – Jánosa Tibor hárította a jobbára v

Merkantil Bank NB II Liga 2014/2015. 23. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka

0-0 (0-0)

Időpont: 2015. április 11. (szombat) 16:30 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai stadion

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Takács János

Asszisztensek: Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit dr.

Tartalék játékvezető: Sipos László

Békéscsaba: Póser Dániel, Bényei Balázs, Koszó Balázs, Balog Zsolt, Juhász György, Borbély Bálint, Bagi István, Spitzmüller István, Király Patrik, Szilágyi Péter, Viczián Ádám. Cserék: Koszecz Kristóf, Tölgyesi Viktor, Birtalan Botond, Balázs Richárd, Prasler Thomas Michel, Fehér Zsolt, Berki Péter.
Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Ajka: Jánosa Tibor, Zsirai Martin, Asztalos Dávid, Császár Attila, Zámbó Bence, Csordás Szabolcs, Köles János, Nagy Bálint, Németh László, Sowunmi Babatunde Thomas, Major Norbert. Cserék: Tulipán Ákos, Szabó Zsolt, Besztercei Attila, Lattenstein Norbert, Varga Gábor, Pál Dávid, Kalász Milán .
Vezetőedző: Jákli Péter.

Sárgalapok: Zsirai Martin (32. perc), Bényei Balázs (56. perc), Zámbó Bence (90. perc), Jánosa Tibor (93. perc), Szabó Zsolt (94. perc).

Piroslap: Nagy Bálint (75. perc).

A délutáni időpont ellenére több, mint 1.500 drukker előtt, jó hangulatban kezdődött a mérkőzés. A Békéscsaba rohamokkal indított, húsz perc alatt négy nagy helyzetet alakítottak ki, ám kapusuk – Jánosa Tibor hárította a jobbára valamelyik sarok felé tartó labdákat. A félidő második felére csökkent a tempó és leült a mérkőzés, leginkább mezőnyharc folyt a pályán, valamirevaló gólhelyzet nélkül.

A fordulás után lassabban eszméltek a a lilák, így néhány nem teljesen veszélytelen zöld-fehér helyzet is kialakult. A 60. perc után beindultak a cserék. Thomas, Balázs és Fehér is érkezett frissítésnek. Szinte kizárólag a vendégek kapuja előtt folyt a küzdelem és a lilák helyzetek garmadáját dolgozták ki. Negyed órával a vége előtt Nagy Bálint megkapta második sárga céduláját – így mehetett zuhanyozni. Az emberelőny és a néha “nyomasztó” békéscsabai fölény ellenére nem sikerült bevenni Jánosa kapuját. A hosszabbítás alatt a veszprémiek már tördelték a játékot és húzták az időt – így Takács játékvezető nem bánt szűkmarkúan a lapokkal. Végül maradt a gól nélküli döntetlen, lehet kozmetikázni a tabellát Kaposvárott.

Zorán Spisljak: — Az Ajka nagyon szervezetten játszott, kontrákra építettek, amik veszélyesek voltak. Nem tudtuk feltörni a vendégek védelmét, ha mégis túljutottunk rajtuk, akkor az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. De nincs veszve semmi, sok forduló van még hátra a bajnokságból. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást és szeretnénk, ha a májusi öt hazai mérkőzésünkön is segítenének a csapatnak!

Jákli Péter: — Az első félidő után a Békéscsaba benyomott bennünket a kapu elé, mégis a legnagyobb gólszerzési lehetőséget mi hagytuk ki. Az egy pont megszerzésében bíztunk, amit lelkes és szervezett játékkal sikerült is elérnünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.