Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 19. 14:00, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Betört, majd elaludt a felnyomott házban

Betört, majd elaludt a felnyomott házban

A váci rendőrök ébresztették azt a 25 éves férfit, aki más gyűrűjével a zsebében szenderedett el betörése helyszínén.

Egy 22 éves férfi tárcsázta a segélyhívót július 17-én éjjel, mivel váci házába betörtek és a behatoló nagy valószínűséggel még odabent tartózkodik. A helyszínre érkező járőrök keltették a nappali ablaka alatt szundító, 22 éves G. Ferencet, akinek a nadrágzsebéből előkerült a bejelentő nagymamájának gyűrűje is – közölte a rendőrség.

Az ingatlan tulajdonosa elmondta, ismeri az illegálisan szállást foglaló férfit, többször betört már házukba, de régi ismeretségük okán feljelentést nem tettek ellene.

G. Ferencet előállították, kihallgatták, a bűncselekményt beismerte. Magyarázata szerint lemerült a telefonja és az ismerőse házában felejtett töltőjéért érkezett. Nem esett kétségbe, hogy a bejárati ajtókat zárva találta, leszakította a léceket és a résen át bemászott a házba. Meglett a telefontöltő, ám elfáradt, elálmosodott, elaludt, arra ébredet, hogy egyenruhások tornyosulnak fölé. A zsebében talált ezüstgyűrűről annyit vallott, hogy „lehet, hogy ebben a házban találtam és zsebre vágtam”.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.