Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2010. November 08. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Bukósisak nélkül, kivilágítatlan kerékpáros, ittasan

Bukósisak nélkül, kivilágítatlan kerékpáros, ittasan

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

2010.11.06.-án, 09 órakor Orosházán a Rákóczi és a Móricz utcák kereszteződésénél egy személygépkocsi a jobbra kanyarodása közben nem biztosította az elsőbbségét a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklisnek és összeütköztek. A kerékpáros a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

2010.11.06.-án, 16 óra 50 perckor Békéscsabán a Szemere utcában egy kistehergépkocsi hátramenetet végzett egy kapubejáróban, miközben összeütközött a Tessedik utca felől a Bartók Béla út irányába közlekedő biciklissel. A kerékpárost a jármű vezetője kórházba szállította, akiről kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

2010.11.06.án, 22 óra 25 perckor Örménykút külterületén közlekedett egy motorkerékpáros az utasával a 44-es számú főút felé. Haladásuk során hátulról nekiütköztek az úttest jobb szélén, velük azonos irányba haladó kerékpárossal. A motor vezetője súlyos, életveszélyes-, az utasa és a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A motorosokon nem volt bukósisak, a biciklisen nem volt láthatósági mellény és kivilágítatlanul közlekedett, valamint mindkét jármű vezetője ittas volt.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.