Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2010. November 08. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Bukósisak nélkül, kivilágítatlan kerékpáros, ittasan

Bukósisak nélkül, kivilágítatlan kerékpáros, ittasan

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, hírösszefoglalója.

2010.11.06.-án, 09 órakor Orosházán a Rákóczi és a Móricz utcák kereszteződésénél egy személygépkocsi a jobbra kanyarodása közben nem biztosította az elsőbbségét a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklisnek és összeütköztek. A kerékpáros a baleset következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

2010.11.06.-án, 16 óra 50 perckor Békéscsabán a Szemere utcában egy kistehergépkocsi hátramenetet végzett egy kapubejáróban, miközben összeütközött a Tessedik utca felől a Bartók Béla út irányába közlekedő biciklissel. A kerékpárost a jármű vezetője kórházba szállította, akiről kiderült, hogy 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

2010.11.06.án, 22 óra 25 perckor Örménykút külterületén közlekedett egy motorkerékpáros az utasával a 44-es számú főút felé. Haladásuk során hátulról nekiütköztek az úttest jobb szélén, velük azonos irányba haladó kerékpárossal. A motor vezetője súlyos, életveszélyes-, az utasa és a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A motorosokon nem volt bukósisak, a biciklisen nem volt láthatósági mellény és kivilágítatlanul közlekedett, valamint mindkét jármű vezetője ittas volt.

Albert István r. fhdgy.
sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 07:54, péntek | Belföld

Balesetet szenvedett egy siklóernyős a Hármashatárhegyi repülőtér közelében

Siklóernyősöket sodort el a szél a Hármashatárhegyi repülőtér közelében csütörtökön kora este - közölte D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére.

2022. Augusztus 12. 05:00, péntek | Belföld

A hétvégén is csak szórványosan várható csapadék

A hétvégén is csak szórványosan várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2022. Augusztus 11. 18:00, csütörtök | Belföld

Nagy értékű hamisított ruhára bukkant Nyíregyházán a NAV

Több mint 126 millió forintot érő hamis ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban - közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 11. 16:03, csütörtök | Belföld

A büntetés-végrehajtás megkezdte a déli határszakasz kerítésének megerősítését

A kormány döntésének megfelelően a büntetés-végrehajtási szervezet megkezdte a már meglévő 165 kilométer hosszúságú biztonsági határzár megerősítését és az új határvédelmi rendszer kiépítését a hódunai szakaszon