Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Március 15. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Vantara Gyula-Békéscsaba polgármestere

Célhoz ért a segítség - Megkapta a bál bevételét az Aut-Pont

Célhoz ért a segítség - Megkapta a bál bevételét az Aut-Pont

Szántó Tamás, az Aut-Pont Alapítvány ügyvezetője szinte megállás nélkül azon dolgozik, hogy támogatókat szerezzen az alapítvány cseppet sem könnyű, de családok százainak életét megkönnyítő munkájához.

Múlt héten egy kicsit megkönnyebbülhetett, Vantara Gyula polgármestertől ugyanis akkor kapta meg a városi bál bevételéből származó támogatást, közel egymillió forintot.

Január végén, a színház vigadójában zajlott a városi jótékonysági bál, amelynek bevételéből idén az AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítványt támogatták. Mint arról korábban beszámoltunk, a bál fővédnöki szerepét dr. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke vállalta el, aki – bár személyesen nem volt jelen – 500 ezer forint támogatást nyújtott a civil szervezetnek. A bál díszvendége, dr. Deutch Tamás Európa parlamenti képviselő, valamint a Békés Megyei Vízművek Zrt. száz-százezer forintot ajánlott fel, de a tombolából és támogatói jegyekből származó bevétel is az alapítványt illette. Utóbbiból 266 500 forint jött össze, így az AUT-PONT Alapítvány javára összesen 966 500 forintot gyűjtöttek, amit Vantara Gyula polgármester adott át az alapítvány ügyvezetőjének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható