Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2011. Október 08. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Cher szégyelli a gyerekét

Cher szégyelli a gyerekét

Az énekesnő lánya néhány éve férfivá operáltatta magát, és Chaz Bono azóta ismert ember, aki most sokak példaképe. Cher azonban minden, csak nem büszke a gyereke sikerére.

Sokan kritizálják mostanában Chert. A sztár ugyanis hiába bizonygatja, mennyire szereti és becsüli a gyerekét, látványosan távol marad minden olyan eseménytől, amelyen Chaz is részt vesz. A férfivá operált Chaz jelenleg az amerikai Szombat esti láz műsorában lép fel, ahol mint sztárvendég szerepel. Cher azonban eddig egyetlen egyszer sem ment el szurkolni a fiának.

"Amikor Chaz megkérte az anyját, segítsen neki begyakorolni egy táncot, Cher elküldte hozzá a tánctanárát. Amikor pedig a fia lesérült, Cher orvost és gyógytornászt szerzett neki." ? meséli Chaz táncpartnere. A fiú viszont még így védi az anyját. "Nem akarja rólam elvonni a figyelmet." ? magyarázza Chaz. Tényleg igaza lehet?

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 17:08, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt - VIDEÓ

Az Andonik 4s vendége Homonnay Zsolt volt, akitől néhány érdekességet tudhatunk meg a színházi életről és a rendezésről.

2020. Augusztus 03. 15:03, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.