Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 23. 07:38, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Családtag ölt

Családtag ölt

2012. január 19-én egy budapesti nő tett bejelentést a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, mely szerint a XVIII. kerületi lakásukban holtan találták 59 éves élettársát.

A helyszínre érkező nyomozók megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, több késszúrással ölték meg, továbbá takarítási nyomokat is találtak – írja a Police.hu

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói kihallgatták az elhunyt férfi élettársát és annak 24 éves fiát. A fiú beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy négyen éltek együtt, az édesanyja, annak élettársa, valamint a fiú lánytestvére. Elmondta, hogy január 17-én az esti órákban bánatában italozni kezdtek, mert a barátnője, aki az elhunyt férfi lánya, szakítani akart vele.

Az 59 éves férfi az italtól általában agresszívan viselkedett, ezen az estén is többször a gyanúsított felé ugrott, ijesztgette, hogy bántani fogja. Amikor tényleg felugrott a férfi és egy késsel megpróbálta megszúrni a gyanúsítottat, az védekezett és többször megszúrta a sértettet. Végül az édesanyjával megpróbálták eltüntetni a vérnyomokat, de az nem sikerült. Ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak a nő vidéki rokonaihoz – megpróbálva így alibit szerezni maguknak –, majd két nap múlva bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói emberölés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 24 éves fiút és annak édesanyját, akiket a bíróság 2012. január 21-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.