Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Szeptember 26. 12:05, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Csecsemője karjának eltörésével vádolnak egy ötvöskónyi férfit

Csecsemője karjának eltörésével vádolnak egy ötvöskónyi férfit

Vádat emeltek egy ötvöskónyi férfi ellen, aki a Nagyatádi Járási Ügyészség szerint rendszeresen bántalmazta élettársát és 6 hónapos gyermeküket, és az idén tavasszal eltörte a csecsemő karját.

Az utóbbi eset áprilisban Dalmandon történt – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t. Az élettárs rábízta közös gyermeküket a férfira, aki a csecsemő sírásától indulatba jött, a kisfiúnak a jobb karját megfeszítve eltörte a felkarcsontját. A sérülést néhány nappal ezután a családsegítő vette észre a családnál tett látogatása során, s feljelentést tett a rendőrségen.

A vádlott 2016-tól élt együtt élettársával Ötvöskónyiban, közösen nevelték az asszony korábbi kapcsolatából származó három kiskorú, majd a 2018 novemberétől közös gyermeküket is. A férfi rosszul viselte a csecsemő sírását, legkevesebb négyszer bántalmazta, amivel könnyű sérüléseket okozott neki.

Az anya ez ellen minden esetben tiltakozott, igyekezett védelmezni gyermeket, ilyenkor a vádlott őt is megütötte, előfordult, hogy a gyermeket az anyja karjában bántalmazta.

A 42 éves férfi letartóztatásban van, a Nagyatádi Járási Ügyészség minősített testi sértés, kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat ellene. A vádlott és élettársa által gondozott gyermekeket kiemelték a családból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.